Sue Yiyieee ' s <link rel="me" href="https://www.blogger.com/profile/13457009304039557050" /> <link rel="openid.server" href="https://www.blogger.com/openid-server.g" /> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4956553454734792245\x26blogName\x3d%E2%99%A5+senyum+selalu+%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tentangsue.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tentangsue.blogspot.com/\x26vt\x3d8013279825006786104', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Because I’m still immature,
a deep love is hard
FOLLOW | DASHBOARD
stories
biography
heart
buddies
template made by Lilaa
other: L O V E
A Little Story of My Life
Sunday, February 10, 2013 // 4:45 AM

NOOR SYAHADAH BINTI JUFFRI Start 8/2/2013 , aku mendiamkan diri dari semua orang . Fone pun susah lah aku nak pegang :) Dengan BlackBerry aku line takde , Iphone aku number maxis . Takde credit . HAHA *Handphone jee mahal . credit takde tak guna jugak* HAHA . OKAYY , berbalik pada cerita sebenar . Sejak aku ditimpa macam-macam masalah ni . Aku selalu termenung . Hanya Allah jee yang tau . Hmm Kadang-kadang menangis . Hmm . Taktau nak luahkan macam mana . Hmm semalam mak aku call. Aku cakap pasal duit 3k tuhh . Tapi dia macam marah aku , cakap mama banyak g nak guna duit tuk kedai ni . Tengok lah kang kalau ada lebih . Hmm sakit jantung aku . Hmm Dulu , janji tarikh gini-gini . Takde . Then nak test . Janji lagi tarikh gini-gini . Aku naik malu dah dengan orang unit kewangan tu haa . Hmm dah 4 bulan . Tipu tak cukup . Duit aku RM800 tu mana g ? Hmm aku dah penat nak mintak . Naik raya cina ni tak setel jugak memang aku tekad nak berhenti . Kalau aku berhenti pun aku takkan balik JB . Aku nak pergi jauh . Jauh dari semua . Hmm sakit ni ALLAH jee yang tau . Hmmm Sakit tu makin menjadi :) Hmm biarkan lahh . Malas nak fikir . Hmm ehh , rasa macam sampai sini jee aku mampu cerita . Nanti kita sambung kk . Kepala dah sakit -,- Assalamualaikum :*